Weinig bekende feiten over bedrukte bekers.

Goedkope koffiebekers rekent nooit kosten vanwege het vervaardigen over een proffesioneel ontwerp en rekent daarnaast geen verzendkosten. De weergeven prijzen bestaan uiteraard tevens all-in prijzen. Wilt u dan ook vollere aantallen voor extreem lage tarieven? Vraag offerte aan.

De koffiebekers geraken full color bedrukt, we rekenen nimmer clichékosten, prepress of overige onkosten. Het ontwerp van 180cc/7.5oz is dit standaard formaat koffiebeker, doch kan zijn uiteraard tevens geschikt voor thee ofwel verschillende dranken.

We bedrukken de bekers in de persoonlijk fabriek in Groningen. Daarom uithangen we bovenop dit productieproces en mogen wij een service voor een buitengewoon scherpe prijs verlenen.

Uw evenement is uw trots en dat wilt u gaarne laten merken. Doch deze trots hoopt u ook op uw personeel aan te kunnen leveren. Omdat content personeel zet zich voor 100 procent in voor de evenement. Op welke manier creëert u dan ook die tevredenheid én trots voor uw werknemers? Ten 1e door betreffende uitstekende arbeidsvoorwaarden te komen. Dit is wellicht de belangrijkste drijfveer van het personeel teneinde voor de onderneming te werken.

Dit drukken met mokken dat is de passie en verrichten we alang jaren voor particulieren en wegens ondernemers. Indien u meer te weten wilt aankomen aan het bedrukken over geweldige mokken dan kunt u dan ook tevens eens een kijkje nemen op en op .

Ook hebben wij het persoonlijk pakhuis en productiehal daar waar wij geregeld mokken in bedrukken wegens particuleren en voor ondernemers waardoor wij en vlug en goedkoop uit mogen leveren aan uiteenlopende klandizie. 

We bedrukken je merknaam, bedrijfsnaam, of boodschap op een koffiebeker. Een bedrukte kartonnen koffiebeker is de perfecte manier om jouw bekendmaking tussen een zorg te brengen!

Stimulering recycling en hergebruik 180cc / 7.5oz Een leuk geproduceerd "Make a Difference" koffiebeker kan zijn speciaal wegens organisaties die hergebruik met bekers willen bevorderen in een bedrijf.

De gewone koffiebeker is bestemd vanwege volledige bedrukking. Ook voor koffieautomaten beschikken wij aan ons geschikte kartonnen beker. Behalve kartonnen bekers bezorgen we tevens plastic koffiebekers. 

Wat ontzettend gaaf kan zijn kan zijn om ons mooie foto te laten bedrukken op één met de mokken, hierbij kunt u dan ook denken met een mooie groepsfoto, ons foto betreffende een grote gebeurtenis of ons andere opwindende foto. De foto's geraken full color gedrukt op de mokken, de print is er zeker ingebakken waardoor een mok passend is wegens de vaatwasser en een magnetron.

Door de komst betreffende dit het web kan zijn dit nu nog gemakkelijker geworden om een mok te laten bedrukken, dit kan bijvoorbeeld een geweldige selfie zijn, een originele tekst, benaming met een medewerker, ons opwindende pakkende spreuk ofwel ons foto in combinatie betreffende ons tekst.

Goedkope koffiebekers rekent nooit kosten more info voor dit maken van een ontwerp en rekent ernaast nauwelijks verzendkosten. Een weergeven prijzen bestaan zeker tevens all-in prijzen.

Op zoek tot welbekende giveaways waar de ontvanger daadwerkelijk hetgeen aan heeft? Mokken drukken vormt ons uitstekende keuze, ze vormen een perfecte beker om koffie uit te drinken. Zorg op kantoor voor bedrukte mokken betreffende de logo of deel welke uit mits promotiemateriaal waar de ontvanger vermoedelijk nog een lange tijd toepassing met zal maken. Bedrukte mokken vormen welbekende giveaways die altijd juist scoren en daarmee ons uitstekende selectie vormen. Een bedrukte mokken met de merknaam vormen een voortreffelijk relatiegeschenk, bestaan goed passend wanneer promotiemateriaal en giveaways.

Whether you are a starting business or a life time professional, you are welcome! You can count on specialists who understand packaging in the best way!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *